Renate | logo

Je bent niet alleen!

Herken jij je in één of meerdere van deze punten?:

De beste versie van jezelf

Het is vaak gemakkelijk om jezelf te verliezen in de drukte van het dagelijkse leven. Je bent altijd beschikbaar voor de mensen om je heen en je vergeet jezelf daar soms in. Het is tijd om voor jezelf te kiezen en jezelf op nummer 1 te zetten. Om bewust te kiezen voor je eigen geluk en succes. En het mooie is, we gaan samen dit avontuur aan. Je hoeft het niet alleen te doen!

Samen gaan we ontdekken wat jij nou echt wilt, wat je drijft en wat je tegenhoud. Tijdens de sessies ga je inzichten krijgen in je eigen overtuigingen en patronen die je belemmeren om te groeien en te bloeien.

Je zult uitgedaagd worden om uit je comfortzone te stappen en nieuwe paden te gaan bewandelen. Je gaat leren om je eigen grenzen te stellen en op te komen voor jezelf. We gaan naar jouw dromen en doelen kijken en een pad er naar toe vrij gaan maken. Ik kijk naar jou als persoon, want iedereen is anders. Wat werkt er voor jou?

"A beautiful day begins with a beautiful mindset"

Dit is wat je gaat bereiken:

Ook voor zakelijke groei en ontwikkeling

Ik wil dat je weet dat je er niet alleen voor staat. Als mede-ondernemer en empowerment expert, begrijp ik de druk en de zoektocht naar balans maar al te goed. In de wirwar van deadlines en verantwoordelijkheden kan het voelen alsof de passie die jou ooit dreef, langzaam vervaagt. Zo is ondernemen voor mij meer dan winst maken, het gaat over het najagen van je dromen en je passie uitvoeren. 

Samen kunnen we de kern van jouw passie herontdekken, die vonk opnieuw ontsteken en een pad uitstippelen dat bij je past voor zowel zakelijk als persoonlijk succes. 

Ik bied meer dan alleen zakelijk advies; ik bied een luisterend oor, begrip en de geruststelling dat je niet alleen hoeft te doen. Ondernemen is een avontuur, en ik sta naast je, klaar om samen de uitdagingen aan te pakken. Laten we samen werken aan het herstellen van de balans zodat je weer kunt gaan genieten van het ondernemen. 

Hoe werkt het?

Laten we eens vrijblijvend via zoom afspreken om kennis te maken met elkaar. Wie ben je? wat doe je? Waarom doe je wat je doet en waar zou ik je mee kunnen helpen? Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij en dat ik zeker weet dat ik jou kan helpen. Daarom is de matchcall gratis en vrijblijvend. Ik hou van eerlijkheid en openheid.

Om het beste resultaat te behalen en jou het beste te kunnen helpen, werk ik met een traject incl whatsapp support. Zo kunnen we samen intensief aan de slag. We bespreken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en bewandelen het pad stapje voor stapje.

Tussen de sessies door ben ik via whatsapp bereikbaar om je te begeleiden en je aan te moedigen en je weer vooruit te helpen. Ik ben jouw persoonlijke cheerleader!