Reviews

Wat de kracht van Renate is, is dat ze precies doorziet wat jij en je bedrijf nodig hebben om jouw doelen te bereiken. Mij heeft ze geholpen met nieuwe inzichten en strategieën. Ideeën waar ik alleen niet op was gekomen. Ook vind ik het heel fijn dat ze altijd bereikbaar is voor vragen. 
Het heeft mij veel gebracht en ik kan Renate aan iedereen aanraden!
 

Risja – Ribella Beauty

“Sinds november heb ik mijn eigen salon opgestart na een cursus te hebben gevolgd.
Hoe fijn dat Renate als ervaren nagelstyliste naar mijn salon kon komen om mij extra tips and tricks te geven, super fijn en ik kan weer door met extra info! Daarnaast vind ik het heel relaxed dat ik haar altijd vragen kan stellen!”
 

Femke – Femme Nails

 
“Tijdens de sessie met Renate kwam ik tot heel veel nieuwe inzichten. We hebben samen mijn ideale klant bepaald met als doel om meer klanten in mijn salon te krijgen.
Met de tips die Renate mij heeft gegeven kan ik nu mijn ideale klant gaan uitwerken. Ik heb er helemaal zin in om hier mee aan de slag te gaan!”
 

Maureen – MAUI Beautybar

“Onlangs heb ik een coaching gesprek gehad met Renate voor het opstarten van mijn nagelsalon.
Renate heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd. Samen hebben wij besproken wat mijn drempels waren en aan de hand daarvan heeft Renate een plan van aanpak gemaakt, waar ik zeker mee aan de slag kan.
Renate hartstikke bedankt voor het leuke gesprek en de feedback die je mij hebt gegeven.
Saloncoaching is echt een aanrader!”
 

Dorothy – DDNailz

We leerden elkaar kennen via Instagram. Totaal onbekenden van elkaar, maar direct een klik en een telefonische afspraak.
Ik liep na mijn opleiding Nagelstyliste vast met het opbouwen van mijn salon. Voor mij waren er veel vragen die me bezig hielden.
Niemand had mij beter kunnen helpen dan Renate. Een persoonlijk gesprek op maat. Een plan gemaakt en een traject met de door Renate opgezette Mastermind doorlopen. Renate is toegangkelijk, meedenkend en leeft zich vooral in, in jouw situatie. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment.
Ze geeft eerlijke, oprechte en welgemeende adviezen.
Mijn salon is groeiende en ik beleef er veel plezier aan. Dit komt mede door de trajecten die ik met Renate heb doorlopen.
Heb je hulp nodig zou ik Renate echt aanraden.
 

Grada – GK Nagels & Olien

“Ik heb een super fijn en leuk gesprek gehad met Renate waarin ze mee heeft gekeken naar mijn website en social media en mij nuttige tips heeft gegeven hoe ik deze verder kan verbeteren en hoe ik het beter in kan zetten.
Ze heeft me echt aan het denken gezet en ideeën gegeven waar ik verder mee kan. Echt een topper! Bedankt Renate“
 

Carlijn – Design by Carlijn

“Ontzettend bedankt voor de superfijne sparringsessie! Ik heb hierdoor veel waardevolle tips gekregen welke ik in mijn salon én aan mijn social media kan toepassen.”
 

Quirine – Nagelsalon Celine