Renate | logo

You Grow Girl Event 2023

Het You Grow Girl event op 7 & 14 september is dé plek om voor jezelf te kiezen en te groeien. Laat je inspireren en motiveren door gelijkgestemde vrouwen en ontdek nieuwe mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Mis deze kans niet om de beste versie van jezelf te worden

Het event is voor jou als je:

Herken jij je in 1 of meerdere punten en wil jij hiermee aan de slag en echt actie ondernemen? Wil je graag groeien? Dan is het nu tijd!

Laten we samen aan jouw geluk werken!

Op donderdagavond 7 & 14 september gaan wij van 19:30 tot 21:30 ECHT aan de slag. Het is tijd om de touwtjes in handen te nemen en de controle over je eigen leven te herpakken. Want leef jij nu het leven dat je zou willen? Of kriebelt er ergens iets in je onderbuik, dat je verteld dat je stiekem toch iets anders wilt maar je niet precies weet wat? Heb je het gevoel dat je niet alles eruit haalt wat erin zit?

Misschien heb je het gevoel dat je op een kruispunt staat van je leven en je weet niet goed welke kant je op wil gaan. Gooi je het roer om? Of ga je door op deze route? Al deze dingen gaan we samen onderzoeken.

Wat gaan we doen?

  • Avond 1: Kennis making, aan de slag met het werkboek, ontdekken waar we blij van worden, we gaan samen doelen stellen en een stappenplan maken
  • Avond 2: Evalueren van de afgelopen week, maken we een onwijs gaaf visionboard (lekker uit ons hoofd en in ons lijf tijdens het knutselen), krijg je handvatten mee naar huis over wat je hiermee kunt doen en een flinke dosis motivatie zodat je het ook echt gaat doen.
 
Locatie: 
Het Kassie van Flowerjunkie (lees onderaan de pagina meer)
Vijverberglaan 17 in Honselersdijk
 

LET OP! Er is maar plek voor 6 personen. Je bent van harte welkom in je eentje maar wanneer je denkt dat dit event ook voor iemand in jouw omgeving geschikt is, stuur het gerust door! Wees er snel bij en twijfel niet langer maar meld je aan. 

Zij gingen jou voor:

Ik wilde er graag achter komen wat ik wilde gaan doen na mijn carrière switch. Maar door de coaching met Renate weet ik nu dat ik gewoon nog op mijn plek zit. Ik leg de lat altijd veel te hoog en nu heb ik de lat aangepast en sta ik met beide benen op de grond. Tijdens de eerste sessie word je toch even geconfronteerd met jezelf en dat zet aan tot nadenken. Eerst even afstand doen (helikopter view) om vervolgens weer naar je doelen te kijken. Dit heeft mij het meeste opgeleverd. Echt super interessant.
Anouschka
Ik had hulp nodig bij het in kaart brengen van de juiste route naar een rustigere werkweek met een hoger inkomen. Door de sessies met Renate heb ik inzicht gekregen wat ik daadwerkelijk wil en welke stappen ik daarvoor kan ondernemen. Renate haakt goed in op emoties, blokkades en vraagstukken. Inplaats van dat ze een oplossing geeft, laat ze je zelf naar je oplossing zoeken doordat ze de juiste vragen stelt.
Patty

Beluister gratis de podcast

In deze aflevering vertel ik meer over het evenement. Ik leg uit over wat we precies gaan doen, of het evenement voor jou geschikt is en vertel ik over de inspirerende locatie.

Ben je na het luisteren enthousiast geworden en wil je je graag aanmelden kan dat via onderstaande link.

 

 

Renate Verweij, jouw persoonlijke cheerleader. We gaan samen aan de slag en je doet het niet alleen. Life coaching

Een inspirerende en bloeiende locatie

In samenwerking met Wendy van flowerjunkie.nl mogen we haar gave locatie gebruiken voor dit event. Een unieke en exclusieve ruimte in het Westland. De locatie past perfect bij het thema “Groeien”. Ben je benieuwd naar Wendy haar verhaal? Neem gerust een kijkje op haar website.